måndag 15 februari 2010

SIGVARD BERNADOTTE



Idag kom det en leverans av bågar från svenska Scandinavian Eyewear. I den fanns det tre bågar designade på 60-talet av Sigvard Bernadotte för Scandinavian Eyewear. Designprinsen anlitades av Scandinavian Eyewear på 60-talet, och flera av hans modeller blev storsäljare. Men dessa modeller har inte tillverkats tidigare och nu känns de helt rätt i tiden. Det är två dammodeller ARIEL och SIRI som är lite "kattiga", typiskt 60-tal, och en herrmodell MAX med nyckelhålsnäsa. Designen är stilren, utan loggor, och väldigt enkel. Modellerna finns i färgerna svart och i havanna.

Bågarna kommer med en optiskt klar lins. Så om du inte behöver glasögon för att korrigera synfel kan du ändå ha dessa bara för snyggt skull. (Det går naturligtvis bra att slipa i glas med din korrektion också.)
Jag ber om ursäkt för den dåliga fotokvaliteten. Kostiga proportioner och färger. Ska inte ta bilder med telefonen i fortsättningen. Bättre bilder här.

I dagarna väntas även nyheter från bl.a. Carrera sol Armani och Armani. Finfint som ni snart får se.

Ha det gott!

3 kommentarer:

  1. Snygga! Snygg bild också tycker jag, behöver inte ursäktas mer än för upplösningen kanske.
    Kul grepp, att kunna ha bågarna utan att egentligen behöva glasögon.
    Du passar bra i dem tycker jag. Ser fram emot leveransen av mina nya. :)
    Kram Syrran

    SvaraRadera
  2. Snygga! Tänk att designen är så gammal och ändå så ser de så rätt ut nu. Allt går igen och igen... Snygg modell på bilden längst ner :)
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Tack :)
    Ja visst går de lika bra nu som de skulle ha gjort då!

    SvaraRadera